Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till mitt hjärta

Saknaden är ibland.
Plågsamt påtaglig.

Även om. Det inte.
Fanns. Någon. Annan.

Lösning. Än ett. Sista.
Farväl. Den här gången.

Finns det. Ingen. Väg.
Tillbaka. Till. Mitt.

Hjärta.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-04 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund