Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kredit

Samla poäng till höger,
till vänster.
Sätter mig ned på en led,
men ack vad det sved.
Jag kved då jag kom på - mina poäng samlas
bara på hög, jag vill lova det sög då
denna tanken kom fram.

Vad får jag?

Kredit på snällhet såsom brännhet sol en dag i maj.
Inte illa alls men något tillbaka vi alla vill få.
Uppskattning
uppbackning...

eller kanske dags packa,
tacka för mig hos vissa i omgivningen.

De bara läser tidning.
Tar emot,
utan att ge,
bara sitter där och ler,
ber om mer,
ännu mer snällhet.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 16:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sårad

Ser du mig?
Lägger du märke till;
jag är sårad
sårad av dig min vän
Var är du?
2020-11-17

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77