Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa av inte så stora mått

Någonstans
Där mörkret slutar och ensamheten börjar
Där finns jag

Rinnande ur världen
In i mig
Är skräcken
Som ett svart vattenfall

Natten svartnar
När jag skriker

Att våga tro
På att saker
Kanske
Ordnar sig tillslut

Att våga hoppas


Det här är någon annan
Det är inte jag
Jag

Är ingen liten människa




Fri vers av Havre
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 19:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket stark känslofull dikt med hög igenkänningsfaktor!

#rinnande ur världen
in i mig
är skräcken
som ett svart vattenfall#
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre