Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattängel

Kanske är det doften av majeldens rök
eller minnen av asfalt under klapprande skor
som gjorde att jag såg dig inatt

På flera sätt var du min barndom
och jag kan höra ditt skratt
precis, mellan majrökens slingor

När jag drömmer är du inte död
jag känner din parfym och
minns hur jag kastade sten på ditt fönster.

Då är du inte död.






Fri vers av Havre
Läst 294 gånger
Publicerad 2012-05-01 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre