Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar med andan i halsen

Jag är inte död
inte död
när jag vaknar varje morgon
efter nattens galna jakt på det som inte kan ägas
känner jag det i hjärtat
jag är inte död.




Fri vers av Havre
Läst 339 gånger
Publicerad 2012-01-29 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre