Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För när solen skiner

När det är ljust och varmt och
dammet virvlar i solstrålarna på parkettgolvet
händer det att man glömmer

När man vaknar och har hjärtat
det ligger kvar där man lämnade det för natten
händer det att man inte minns

När jag blundar och inte känner efter
händer det att jag inte vet





Fri vers av Havre
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre