Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge upp och låta livet vinna

Känslan sitter inte i huden
som den borde
jag hittar den inte

Och sprungit har jag gjort förut
i regn i sol
snubblat på egna skosnören

Jag kan den här vägen
jag vill inte gå där
låser min dörr

Samtidigt ropar det
någon ropar och
jag vill se vem det är.




Fri vers av Havre
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-29 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre