Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrånkomligen

Skalet blir ofrånkomligen
bara sämre med åren

Medan själen
kan växa och blomma

Ändå faller vi för utseendet




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 22:27



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Jodå Kaybeden, den här har jag kommit på själv. Så tack!
2011-05-15

    ej medlem längre
Har du kommit på den här själv blir jag avundsjuk och förbannad.
2011-05-12

  Nattsuddan
Och dömer ut oss själva och andra utifrån alla rispor i skalet... =(
Bra skrivet. Enkelt och träffsäkert - en mäktig kombination!
2011-05-10

  RosieLoveHeart
the eyes it´s in the eyes
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden