Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra kombination

 

När man var liten så ville man blir stor

tänk så fel man ändå kunde ha

inga bekymmer bo hemma hos sin mor

kunde det vara något annat än bra

 

För som vuxen finns alltid alla måsten

den sorglösa tiden har gått förbi

när man kunde göra det man hade lust till

och känna sig så skönt ledig och fri

 

Om man tar vara på det som man gillar

och blandar in det i vardagens värld

låter barnasinnet sig lite varsamt förvilla

så blir det nog ändå i slutändan rätt bra....

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 12:52



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka rader om det viktigaste i livet, att aldrig övge barndomen. Så länge leklusten finns kvar förblir man ung i sinnet.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP