Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar bortom horisontens riken

Ni finns där
Som utsökta karameller
Minnen att suga på

Att förnimma glädje
Njutning och skönhet
Genom era älskade ansikten
Som gör sig påminda...

Vad jag älskar er!

Gamla vänner, män och kvinnor
Som skapat min inre värld
Genom handlingar och ord!

Med fasthet har era namn etsats in!

Mitt hjärtas minnesbank och
Era ansiktes känsla ger mig kraft och längtan!


Ja, jag längtar bort igen!


Bort till horisontens rike, till nya möten!
Livet får inte stagnera, förbittras!
Inte fördrivas i meningslöshet!!!

Jag ville för mycket!
Nuet kräver varken sunt förnuft
Eller empatisk förmåga!!

Med all önskvärdhet ser jag
Slutet annalkas! I små doser - ändock!

Kan NInågonsin förstå...
Att jag varken är robotiserad eller
Lobomotiserad? Jag känner kokar och älskar!!!


Hatet, avunden och bitterheten
Lämnar jag över till er....




Fri vers av queenia
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-11 12:28



Bookmark and Share


  Zelogath
Visst älskar man människor och sparar varenda minne som är värt att minnas
Människan är, till individen, det bästa som hänt oss tror jag
Men för världen även det värsta
Fin text som tog upp något positivt jag behövde just nu
2011-05-13

  Johan Bergstjärna
Starkt skrivet!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia