Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busslivet

Värmeelementet på bussen är gladare i hatten än huvudet som dunkar ikapp med bromsen som slickar den alkoholdrivna bussen och passagerarna. Klockan är 10.12. En ryckig färd, livet har bråttom. Målinriktat genom evighetsslingan. Bara en ny dag, samma rutin. Jag hoppar av några hållplatser tidigare än tänkt. Promenerar sakta i tystnad för att höra kärleken komma runt hörnet.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 1020 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2011-05-11 20:45



Bookmark and Share


  fakieform
alltså va, bara sådär.
så vacker.
2011-05-29

  Jessica Ebbesson
Som busspendlare känner jag mig hemma i dina ord. Härligt oväntade slutord!
2011-05-29

  RosieLoveHeart
häftigt skrivet ! gillar slutet
2011-05-15

  Jocy Joyless
den var cool, bryter av på ett intressant sätt!
2011-05-14

  Elin Mari Helen Fredriksson
Jag gillar den!
2011-05-13

  lodjuret/seglare VIP
a real 'corner house'
corner får stå för husknut
house för musikgenre
2011-05-13

  Yrre VIP
Mycket bra!
2011-05-13

    Max Poisé
Hörnet....Där är svaret!

Snyggt Per!
2011-05-12

  cilax VIP
Tilltalande vaghet, och så kärleken...
2011-05-12

  stenhur VIP
Rolig uppbyggnad, som ett trestegshopp (tror jag)
2011-05-12

  Minkki VIP
bra beslut, vackert slut ;-D
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist