Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under månens sken

 

rör om i mig

min gryta

ja.. rör om

gör mig svag

gör mig stark

låt mig känna,

bekänna färg

i nuet -

då hettan slår blint!

 

ja,

rör vid mig

som du gjort förut

gräv i mig

ta ner mig på jorden

med din kropp

dina armar, så starka

stilla min törst

med ditt blod

 

ja,

drick mig nu, vill

höra dig gny som en hund

om mer och mer och mer

.. men spara lite älskade

töm mig inte helt!

 

ja,

låt mig få smaka dig

i min längtan nu

känna dig rinna

genom min hals

tills du föser burdust iväg

mig ...

och tar mig med kraft

till månens och stjärnornas rike...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-11 21:09



Bookmark and Share


  Eliza-69
vackert..
2013-10-16

  Polisen
Jävlar, vilka krav du ställer.
Fast ingenting är omöjligt.
2011-05-16

  Lars E Jönsson
snyggt, bilden är ett konstverk
2011-05-12

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia