Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husse och jag samtalar om livet

Ett samtal om livet med Husse idag
på kyrkmurens solvarma sten
Vi såg huru löven sprang ut på var gren
och kände hur värmen sig spred
ut i svansen och i våra ben




Bunden vers av walborg
Läst 504 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-11 23:25



Bookmark and Share


    Mejja
Så gullligt om fyrbent vän.
2011-06-09

  Maria T
Vacker bild
Solvarm dikt
Livsglädje
2011-06-05

  Linda CH VIP
Ett förtroligt samtal på tu man hand. Värme och vänskap kantat av naturens skönhet. Jättefint!
2011-06-02

    ej medlem längre
Alla sinnen skärps i ett sådant samtal. :-)

Oemotståndligt!
2011-05-17

    Annika J
Underbart! Vilka förtroliga samtal man kan ha med sin hund, ingen lyssnar så väl. En dag kommer hunden att svara, klokt och väl grundat!
Fin bild!
2011-05-16

  Eva Langrath VIP
Livsglädje av hög kvalitet.
2011-05-15

    ej medlem längre
Ser ut att vara ett gott och förtroligt samtal!
2011-05-15

  Minkki VIP
vilken härlig förtrolighet i vårsolens sken! Välförmedlad!
2011-05-12

  © anakreon VIP
En värme som oförställd lever vidare i bild och text!
Calle
2011-05-12

    ej medlem längre
Härlig dikt i ord och bild!
2011-05-12

  erkki
Trevligt! Hundar tycks inte krångla till det för sig. Smartness?
2011-05-12

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-05-12

  aol
gillas varmt vackert och ett solvarmt leende
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg