Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2. Ett mörkt blad är Del 2.


Löven faller

observera
natten

övervaka

skuggor
rör sig i mörker

tillit av andra
bland ljuset


gåva

silver tunga
ett syfte

att döda

utan skvätta blod


slipad metall skär igenom
hud

stilla blank ocean
speglas i ögonen

en illussion


det sista




blicken bemöter




Fri vers av M.A.J.R
Läst 437 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-12 16:20



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
för mitt inre ser jag en tavla lik ett collage, tycker om...
2011-05-21

  dead_prez
Det framgår inte särskilt tydligt om de språkliga misstagen är medvetna eller avsedda för att förhöja tempot, rytmen. När du skriver lite enklare blir det bättre.
2011-05-15

  Lena Själsöga Keijser
önskar ej skriva många ord
bilden är skapande i läsarsjälen

varför skall du ändra...

tack
2011-05-13

  Mystica
Jag gillar den här texten, den är konstnärlig. Framkallar känslor av mörker och mystik! Bra!
2011-05-13

    Max Poisé
Snyggt och begåvat! Sen sker ju andning per automatik!
2011-05-12

  Ninananonia VIP
Berörande dikt!
Gillar...
2011-05-12

  Anna*
Hua! Känns som en blodtörstig mördare som skulle vilja vara Dracula är lös ... Applåder
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R