Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder upp och ner

Hög av noter
ljuva toner
vänder upp och ned
på sned.
Klingar,
bringar lycka till själen.
Lägger noter framför,
blickar,
tittar,
spelar,
förundras över hur dessa
svarta små saker, noter
kan tyckas vända upp och ned,
få allt på sned och bli
så härligt klingande vackra.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-12 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77