Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I norr en kall vinternatt i min ungdom


Aurora Borealis



Du föränderligt oföränderliga
Du kalla, vackra


Aurora Borealis
I dej förvillar jag mej
Du tysta stora

Du för evigt vackra


För evig är du




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-26 20:13



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vackert!
2011-05-27

  Stjärnöga
evigt föränderlig..
ljuvligt skön och
förförisk som
din poesi..
2011-05-27

  Ninananonia VIP
Mycket vacker text! :)

Gillar :)
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders