Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänskor ringer dagarna i ända t P1 o berättar om sina upplevelser och erfarenheter av straff och anmärkningar om frånvaro i betygen. Måste förstås respekteras som just det!


Den där Taliban-Jan

Hörde att någon i ring p1 kallade skolministern taliban-jan

Ja själv har han 50% närvaro i riksdagen
men är mycket förtjust i repressalier

Hur ska man kunna kräva att barn mår bra och är närvarande

när det partiet inte bryr sig om att jorden förstörs totalt
av dumpning i hav, stenkolsbrytning, överproducering av plastprodukter
ja listan är tjatig och lång

frågan är kvar

hur är det att växa upp med en jord som håller på att ruttna
och de ansvariga bara ökar på de rikas löner i form av
slopad förmögenhetsskatt, fantasitaxeringar på dyra villor
lägre inkomstskatt

de som är längst ned ska däremot ha mindre
och mindre
och mindre

tills de inte längre syns




Fri vers av Kim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 15:44



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så bra du skriver om
orättvisorna i världen
och skövlingen av vår
miljö..

Ja de som vill upp
trampar ju ofta
på andra för att
få luft..
Gräsrötter är bruna
och fula
medan de som
solar sig där uppe
i ljuset
tar all näringen
och får
vackra färger..

De kallas
parasiter..
och har många
ansikten..
2011-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Vad har det med talibaner att göra?
Och varför kallas han så?
För att han vill ha ordning istället för kaos i skolan?
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP