Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mare skrev en underbar liten sak om "En del poeter"..spinner vidare på temat...


Är jag saknad? (2011)


Har missat att läsa ett par hundra av mina vänners alster
försöker förgäves komma ikapp
vill så gärna vara här, men livet kräver annat ibland
saknar dialogen och era fina kommentarer

Har jag blivit en bekräftelsejunkie, undrar jag ibland
men jag läser och ger också så mycket jag kan
visst skriver jag, för att jag vill att ni ska läsa
och kommer ni så tillbaka med er kritik

och ofta med så, en oerhörd värme
så är min dag så mycket ljusare...




Fri vers av Järnkatten
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 16:00



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Du, jag och vi andra är människor med ett Liv -
ibland kommer livet i mellan på olika sätt..
och det är även där i pausen
som jag tror man finner inspiration till skrift.

Visst är det givande med applåder och kommentarer,
men ändå är det utloppet till skrift som glädjer hjärtat..
som pricken över i applåder och kommentarer förstås -
de är näring och ger inspiration =)

Bra skriftat tycker jag!
2011-05-16

    Yarissa
Du är saknad!
kram.
2011-05-15

  Junitvillingen
Glömde ju säga att texten är bra!! Och därmed basta hihi:-)))
2011-05-13

  M.A.J.R
Jo, själv har jag oxå vart här och där
Därför har jag inte märkt nåt
Har missad själv massor av texter att läsa men aldrig lyckats komma ikappt så som du skrev....

Jag tycker detta är en bra text
Och är glad att få läsa den =)

Ha en trevlig helg min vän

Mvh Mathias Julio R.
2011-05-13

  Junitvillingen
Du, man kan omöjligt hinna läsa alla skrivarvänners texter, så hur ska man då hinna läsa andra poeters? Stressa inte med att försöka komma ikapp. Det blir bara galet då. DU ska må bra & jag tror att inte bara jag utan också alla andra förstår. Livet handlar inte bara om att vistas på denna sajt - även fastän det är grymt skoj och givande. Det handlar om tid, ork, inspiration. Ingen kräver att du ska vara nån robot som ockuperar vid datorn för att läsa & kommentera. Men visst - det är grymt skoj att få bekräftelse, nånstans inom har vi alla behov av det - du, jag, alla andra. Ta det du lugnt med att läsa & ge respons, var ute i solskenet, njut av vindarna, blommorna - kram till dig!:-))
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten