Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmars rike (2011)


Jag går bevandrad i mina drömmars rike
fråga mig inte hur
men mina fotsteg
är redan där före mig

Jag ser spår av någon annan
någon som vill mig väl
vi möts i drömmar, i ordet
våra existenser, de blott nuddar.




Fri vers av Järnkatten
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten