Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart står den där bara...


KLÖVERBLOMMAN


Där står det en klöverblomma
rak och stolt i ryggen

håller huvudet högt i skyn
bladkragen är rund och välprydd
i sin lilla röda nacke.

Klöverblomman vet vad den vill
och vad den är bra på.
Svajar lätt i vinden.
Alla blomstrån ligger perfekt.

Jag lyssnar på dess stillhet.
Dess närhet gör mig glad
att vara den jag är.

Klöverblomman har sitt varumärke.
Det kan ingen ta ifrån den.

Det är därför jag älskar just klöverblomman.




Fri vers av demonsson
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med dig, det är en underbar blomma!
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson