Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska vara försiktig

Man ska vara försiktig
med vad man önskar sig

Det brukar jag alltid säga

till tomten




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-14 01:02



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Söt ^^ Men lite sorglig. Våga drömma - stort! ;)
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden