Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 3. Löven faller Del 2. Ett mörkt blad Del 1.


Blommar ur askan

född på nytt
döpt två gånger

högst upp på ett berg
vattenfall grät
helig källvattnet

blommar

vid den heta vulkanen
avlägsen i fjärran

olika färger i pupillen
blå ocean
stilla av frid
grön dal
växer

i den ljusa dan
till den mörka natt
på bergen vandrar själen

Platt mark bevarar graven

olika dynamik
i det inre

en gnista
krut tänds

ett slitet mörkt blad
föll som löven

men blommar ur askan




Fri vers av M.A.J.R
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-27 21:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare
2011-05-30

    Mimmi17
Väldigt vacker, tankfull. Känner ro när jag läser detta
2011-05-28

  Janne
Insiktsfulla rader
du delar med dig av här
om livet "i det du själv upplever"
får bra bilder inom mig
eftersom du har ett sånt
bra bildspråk!
2011-05-28

  mare VIP
Mycket fin, väcker tankar hur livet är..
2011-05-28

  Järnkatten
Här målas det bilder i både mikro och makrokosmos, applåder!!
2011-05-28

  Julio VIP
Mycket bra tredje del:)
2011-05-27

  Ninananonia VIP
Vackra är dessa gröna grönskande och blåa oceaner.....

blommande ur askan!


Tycker om din dikt!
2011-05-27

    svarta ängeln
"ett slitet mörkt blad
föll som löven

men blommar ur askan"

fantastiskt vackert......
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R