Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knack, knack midnatt

 

 

Knack, knack midnatt

Romeo Senior finns på andra sidan ytterdörren och bankar och röker.

Romeo Senior är full och radiostyrd. 

Jag ligger i mörkret helt stilla och illamående.

Ser hans skugga genom dörrens frostade glas.

Lyssnar till hundens dova morrande.

Romeo har förväxlat mig med Julia!

Bank, bank dörrskrank. 

Jag kallsvettas.

Tassar på tå ut i badrummet, kräks och borstar tänderna.

Ingen hör, hunden skäller.

Två timmar känns ibland som två dagar.

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-16 12:55



Bookmark and Share


  Ex¤animo
två timmar ute på landet i ute-på-landet-mörker med en kärlekskrank Romeo... låter riktigt jobbigt om man nu inte vill heta Julia...
2011-05-18

  Lena Själsöga Keijser
du vrider om
hela bilden stiger in
2011-05-18

  Järnkatten
Usch, din text berör starkt, vet mycket väl hur det känns att vara illamående av känslomässiga skäl....bra beskrivet...
2011-05-16

    ADI Nehlin
låter inget trevligt..väl skriftat
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson