Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Du



Vem är Du
som lockar ut min försiktighet ur sin trånga boning
får den att sträcka på sej
så den vågar röra vid Dej

Vem är Du
som med en röst lindar in min själ i så mjuk materia
att den väljer att göra sej lös
och njutningsfullt bara ta emot

Vem är Du
som tror
som accepterar utan att ifrågasätta
som pratar känsla
kärlek...
och en önskan

Hur möts våra ord

Jag vet inte...



©yvonne eriksdotter




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-14 21:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så vackert fin och poetiskt
2011-07-28

  LassO
oj, så vackert närmande
2011-05-17

  Maj-Lis VIP
Fin...och de finns många frågor
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter