Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min penna



i min penna finns det blått blod
där finns känslornas palett
men att få den att pulsera
det är inte alltid lätt

den är känslig för nyanser
den är villrådig och blyg
den har svårt att fokusera
den kan kännas lite dryg

men när något plötsligt händer
har den fokus på vart ord
det finns inget som kan stoppa
förrän helheten är gjord

den tar hand om alla tårar
den tar hand om smärtsamhet
det ger utrymme i själen
och det känns som om den vet

att när flödet utav tankar
nått maximal nivå
då är tiden ganska mogen
för att släppa på det blå


©yvonne eriksdotter 2012









Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 530 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-06-23 21:23



Bookmark and Share


  stig wikman
Vilken underbar penna
du har , Yvonne.
Och så vackert
den skriver.
YES.
KRAM TILL DEJ.
2013-05-15

    ej medlem längre
Visst är det gåva stor att äga en penna med eget liv! Som skapar texter med livets kärna däri...
Såsom du min fina diktarvän. TACK!
2012-07-02

  ULJO
Fint poetat med traditionella rim som står sig mycket bra
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter