Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saadeisternas väntan

Vinner Han
eller inte?
Bara två nummer kvar
sedan är det slut
på väntans kval.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-05-14 22:51



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
omröstningen är roligast
2011-05-14

  lodjuret/seglare VIP
Vem är det?
2011-05-14

  stefan.g
Ja, vad finns att vinna? Eurovision är inte vad den varit. Spelat ut sin roll? Ja definitivt för vad som kan kallas underhållning och kvalite. So who gives a sh....!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP