Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fick skrivkramp vi titeln mä.

 

skrivkramp. inte nu va... som om .. tappade en tråd som inte fanns? .. känslor svart hål logik. inget flow överhuvudtaget. -sudda några ord- kommer inte ihåg vad där stod.
when the tigers broke free. kan du inte ens le sandra. du log inte. hör människor där nere. som lever. hoppar till musik och snackar en massa skit. jag vet inte. jag vill faktiskt, försvinna. helt. poff borta. avsky. kan det inte bli bra igen. bara bli bra. snälla.




Fri vers av Blumma.
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.