Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt offer

det fanns
en historia
nedteckand

den var
mitt liv

den viskade
minnen
i mitt öra

den sårade

den brände
tatueringar
på min hud

DU
är min bödel

jag är
ditt offer






Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-15 01:22



Bookmark and Share


  Anna*
Bokmärker denna av flera anledningar. Du skriver fantastiskt bra, min vän!
2011-05-23

  Mona Drugge
Har läst denna text igen. Innan hade jag tänkt bokmärka. Men fick stanna upp i tankens känsla. Den griper tag lite extra för mig. Bokmärker nu istället.

Tack!
2011-05-15

  cilax VIP
vackert om bitterhet och hat
2011-05-15

  Mona Drugge
Lite hemsk känsla. Men bra fångat.
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington