Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden till skrivandet har varit stor!


Skriver igen!

Känner pennan i min hand
ser det tomma papperet på bordet!


Nu är det åter dags
att ta till det skrivna ordet!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-15 12:41



Bookmark and Share


  aol
kram välkommen tillbaka
2011-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Välkommen tillbaka!
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl