Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fosterdialog


Du lilla under

Du lilla under
som jag har väntat på dig

så många under före dig
har lämnat mig

nu säger din far
att jag inte får behålla dig

ta ingen medicin
så tar naturen hand om det

din far vill inte ha oss
han vill ha sin frihet

du lilla under
vet att du kanske lämnar mig

du lilla under
din mamma vill ha dig

är det rätt eller fel
att låta naturen ha sin gång

du lilla under
förtjänar en far som älskar dig

du lilla under
håll dig kvar

en underbar storebror
väntar på dig

om jag tar medicinen
kanske du kan hålla dig kvar

du lilla under
är det rätt eller fel emot din far

att jag mer än något vill
att du håller dig kvar!!!


















Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-19 17:05



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Fängslande läsning - vilja men tvivel funderingar mörka tankar i värme präntade-
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl