Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande lycka

Som solens strålar
värmer mitt skinn

värmer dina strålande
ögon,mitt inre

och jag inser
att jag är

LYCKLIG







Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 739 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-16 09:15



Bookmark and Share


  friheten
Vacker!
2008-07-12

  Ordregnspoeten
Du skildrar ett ögonblick så fint här och vi som förmår att förstå att man kanske inte måste känna detta lyckorus hela tiden kan speciellt ta tillvara på denna stund.
2008-07-07

  boen
Det kan finnas livsenergi i blickar!
2008-05-26

  Mats Henricson
En fin kortis, njutningsfylld och livsbejakande, gillas !
2008-05-18

    Lindizz
varma ord, härlig känsla. bra !
2008-05-16

  aol
härligt vackert du gav sol i mitt sinn
2008-05-16

  * Ammi *
ja, kärlek värmer!!
2008-05-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja solen har verkligen en bidragande del i positiva känslor. Ord som känns lika varma som solen!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl