Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan är min


under sina vingars skugga
svinner nattens drömmar

men gårdagens glädje är förbi
likt en spegelbild av dig

för i ditt sinnes djupaste vrår
väcks ett olustigt irrande från livet,
som har färgat din färd

känslor och minnen utesluts,
när känslan blir min




Fri vers av Roula O
Läst 528 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-15 21:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsla av då....och smärta...
2011-05-17

  Maria T
Något olustbetonat
vilar i dikten
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O