Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


"Även om man inte vet sanningen om allt här i världen...."

.. så har man FULL RÄTT att försöka FINNA densamma på sitt eget personliga vis......

----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-16 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan ej annat än hålla med här..
Var o en har rätten att bilda sig en egen uppfattning,
sanning om what ever!! Dessutom har vi rätten att ändra oss om så är..
2011-05-16

  Julio VIP
även om man letar på fel ställen. så är det bra att få information ifrån alla vinklar och perspektiv, för att göra sin egen bedömning..läser man bara aftonbladet så får man bara ett perspektiv.
2011-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Letar man på fel ställen får man fel svar.
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska