Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feghet

Du och jag är något

vi båda vet

men aldrig vågat oss på.




Övriga genrer av raphaela
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-12-26 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela