Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ingen självmorddikt! Blodet symboliserar oskuldens död! En stark känsla för unga kvinnor! Dolken symboliserar penis!




Perfekt

 

 

Dolken är framtagen

utdragen ur slidan

blänker längtansfullt!



... eller är det jag som längtar

efter smärtan den bjuder mig?


Knäpper sakta upp blusen

knapp för knapp,

bröstet häver sig,

med ett enkelt fingerspel

är även brösten fria!


Nu...

ja nu kommer stunden

jag längtat efter.

Det kalla stålet ligger där...

väntande!


Skinnet brinner,

mitt inre kokar av längtan.


Nu... 

jag leder dolken fram, mot bröstet

petar mot det mjukaste delen,

strax innan... 

mitt i mellan

med ett tryck är den... 

inne!


Det var inte så svårt!


Blodet sipprar sakta.. 

skapar ett vackert mönster,

längs min kropps konturer.

 


Lakanen är vita.

Rena. Luktar syren. Fräsht.


Täcket är vackert bortvikt

och mina fina vita trosor 

är nyligen påsatta.

Har just duschat.


perfekt!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-17 00:47



Bookmark and Share


    Mimmi17
Skulle absolut inte tolka dikten med något självmordsmotiv. För mig framstår den som väldigt sexuell och mycket bra! Detta tilltalar mig, även om jag hade föredragit skitigare lakan : )
2011-05-18

  queenia
Tack för omtanken! Vi kan gärna diskutera olika känslor som väcks!

Jag kanske tog i för mycket! Men älskar känslan den ger mig!


Det här är en dikt som symboliserar starka känslor!

Det här är ingen själmorddikt! Blodet symboliserar oskuldens död! En stark känsla för unga kvinnor! Dolken symboliserar penis!
2011-05-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är ju meningslöst med rena lakan, om man skall skita ner dem så grundligt som denna text antyder...

Om du på allvar funderar på självmord, så bör du absolut se till att prata med någon, snudd på vem som helst.

Du är välkommen att messa mig, så kan vi prata över skype eller nåt, om du inte har någon annan att prata med.

Vänliga hälsningar
T-B
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia