Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till min älskade mamma


Min mamma


Du var min mamma,
med varma händer,
mjukt lockigt hår
och en trygg famn.



Du var min mamma,
du var så stark,
trots din svåra sjukdom.
Du klagade aldrig,
trots smärtorna du hade.
Du fick leva i många år,
därför din livskraft
övervann all smärta.


Du var min mamma,
det gjorde inget att
du inte orkade leka
med mig som de andra
mammorna.


Du var min mamma
jag skulle alltid välja dig
bland miljoner andra
mammor i världen.
För det fanns bara en som Du.



Jag är så glad för att jag
fick bli din dotter.
Du var den bästa mamma
jag kunde få.
Jag är tacksam för all den
kärlek och du gav mig.



Du var styrkan i vår familj,
den som kunde lösa alla problem,
den som uppmuntrade oss till
att våga utmana livet.


Du var min älskade mamma
vem hade jag varit utan dig?





Övriga genrer av Idun 1
Läst 684 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 20:49



Bookmark and Share


    Wezz
Det är svårt att skriva om det som verkligen berör. Dina ord skulle göra vilken mamma som helst stolt. En härlig hyllning!
2007-07-03

  Rachel Roth
fin, berörande dikt till din mamma.
Innerligen kommer fram så mild och djup
2007-05-21

  Annmargreta
Tack för den fina texten och berättelsen. Kram Meta.
2007-05-17

    Cajsa
Jättefint skrivet till din mamma
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1