Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


De går i mina fotspår
som vägleder
i livets spännande
omedelbara
skönhet
är orden min
medresenär


Orden kommer
bara till mig
som kyssande vind
mot min nakna hud
de föds
formas
skapas
som en virvlande
vårbäck


Orden viskar
i mitt öra
om livet
kärleken
och ömheten
som
om
de
ville
påminna
mig
att aldrig glömma
det finaste jag har
mitt
liv...




Fri vers av Idun 1
Läst 1028 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 17:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fin dikt du fått viskat till dig och förmedlar till oss
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1