Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur skafferiet


Drömmer


Drömmer om att
skriva fantastisk
livfull poesi
från mitt innersta



djup



men orden som
gömmer de hemliga
drömmarna
är som hagtornens
otillgängliga törnen
vägrar visa sig
av ängslan


för


sin skörhet

sin nakenhet

sin ensamhet


men


en morgon
ska jag vakna
och upptäcka
att min
dröm blivit



verklighet...




Fri vers av Idun 1
Läst 951 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-05 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1