Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen junikväll


Solen har gått ner
månen står på högvakten
i sen junikväll.




Bunden vers (Haiku) av Idun 1
Läst 971 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-25 23:12



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Under bar himmel underbar
solen gick ner men månen fanns kvar
natten ställde frågor och de fick sina svar
under bar himmel underbar

en refräng jag en gång totade ihop. kom att tänka på den när jag läste din.
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1