Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



Kyla och mörker
jag faller
och faller
till slutet


bortom
himmlen
och solen

där frosten
lagt sitt täcke
över vår jord


det enda jag hör nu
är tystnaden
tystnaden efter...






Fri vers av Idun 1
Läst 1096 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-14 19:52



Bookmark and Share


  Karin D
Underbar dikt även om "himmlen", ska vara himlen stör en aning. God Jul
Karin
2009-12-06

  Rachel Roth
starkt skrivet...efter att något fruktansvärt hänt?
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1