Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om kärleken till att få bo i millionprogrammet.


Betongkärlek


Grå betongkärlek
mark som doftar av asfalt
här finns mitt hjärta.




Bunden vers (Haiku) av Idun 1
Läst 1004 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-11 11:38



Bookmark and Share


  stella
Nu hör jag: det är en hiphop-haiku!
2007-07-11

  stella
Här får du med både dofter och kontraster...Bra!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1