Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i sommarklänning


Kvällen är ljus
myggor surrar
bin som mumlar
vinden smyger
i snåret

ängen är full
av smörblomster
förgätmigej
och humledoft


flickan i sommarklänning
springer på lätta fötter
studsar mellan tuvorna
samlar famnen full
av ängens skatter


flickan i sommarklänning
har ljuslockigt hår
och blå ögon som
glittrar i solen
hon doftar tvål och hav.








Fri vers av Idun 1
Läst 914 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 21:01



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
mycket vacker, gillade den
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1