Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en liten sång om hur val i livet kan med facit i hand visa sig vara misstag. Men ändå fanns det skäl till de val man gjorde och det bästa man kan göra är att ta med sig erfarenheterna av dessa och fortsätta resan på livets stig. Good luck my lovely!


En sång om livet

When I see your face

It kinda remind me of that place

We used to share

Filled with disgrace

Now don't be sad

Just because the times we had

Was a waste of time

But let's be glad

'cause our life is a journey and if we learn

From every step we'll take then maybe we'll never burn

Like we used to do

So how 'bout you?

Can't you see those days are through?

I don't wanna seem cold

But now i'm growing old

And to you my heart

I no longer can unfold




Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 15:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker

är din sång
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg