Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattar ingenting

Värdelös...

Urvriden, grå och tom

Glimten är slocknad, locket är pålagt

Intetsägande, självförnekande,vilse

Vågar inte känna hjärtats slag

Sakta försvinner jaget bakom rädslan att se

Vad som skrämmer göms i förvirrade tankar

Förstår inte..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 277 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-17 16:19



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket välskrivet och talande! Applåderar
2011-05-17

  lilla t
Blev mycket bra! ;)
2011-05-17

  lilla t
Tycker om det du förmedlar i din text, som för mig beskriver en rätt dålig dag. Funderar på om texten utvecklas om du antingen tar bort punkterna efter Värdelös eller om du lägger till en punkt till. funderar, kanske skulle värdelös och urvriden skrivas på varsin rad för att trycka på dem... men vad vet jag :)
2011-05-17

  M.A.J.R
Tycker om denna text
Kan läsa den flera gånger om

Bra skrivet hörru =)
2011-05-17

    Ken Cassel
Låter som en slocknad stjärna, kelrob, som skriker efter....
bra där!
:-)

Kramar!

Ken
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish