Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöshet

Jag vill inte att det ska ta slut
Jag vill inte känna den där känslan igen
Känslan av tomhet som sköljer över, tar över allt
Jag vill inte lämna den enda trygghet jag har
Den som tog så lång tid att bygga upp

Separationsångest

Rädsla för framtiden

Vad är jag om ni inte är här?
Jag vill inte flytta hem igen
Det känns som att ta tre steg tillbaka, istället för ett framåt
Jag vill inte att det ska ta slut
Jag mår ju bra nu...




Fri vers av aaniee
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-17 18:36



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet =)
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

aaniee