Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont!!!!!!!!


AJ, AJ,



själens värk är starkare än kroppens!



Varför?




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-18 14:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det har jag också undrat ibland.
2011-07-08

  anits VIP
Bra skrivet
dina örd väcker igenkännande
2011-05-18

  LeeJasmine Livredd
För att man ska känna att man lever, och inte bara är vid liv.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP