Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma pappersarken sida nr 1!





































Puss och kram!
ML




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 14:55



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det börjar väldigt vackert, men blir lite enformigt mot slutet :-) Fast en bra idé räcker en bra bit...
2011-06-21

  Lena Själsöga Keijser
tack till leendet vilket skimrar
2011-05-18

  anits VIP
Härligt!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP