Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till J.Dean


J.Dean


En sann själ
du må vara
bland änglar eller djävlar
vem vet
men jag vet
att du var den som...

..hur säger man?

trampade ner de andra
likställde deras prestationer
med noll
visade världen hur det skulle vara
att brinna
och försvinna.

Bedårande




Fri vers av Livia
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-27 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia