Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka #1

Hon ville tillbaka till stunden
då skrattet och gråten
tog varandra om midjan
och slog följe en bit




Fri vers av aPorcupine
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-18 23:19



Bookmark and Share


    Mejja
Så fin!
Innerlig och mjuk.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine