Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag ska jag inte skriva

Jag ska bara läsa

Och njuta

(fan nu skrev jag ändå...)




Fri vers av micke ahlborg
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-18 23:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och... jag andas ett litet fnitterljus
2011-05-19

    ej medlem längre
: )
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg